Welkom!Welkom
Onze ca. 260 jaar oude molen staat in de provincie Málaga aan de Costa del Sol, in de prachtige plaats Mijas Pueblo. De molen was tot de jaren 1950 in gebruik voor de productie van papier en karton. De molen is dusdanig gerenoveerd dat er nu sfeervolle 5 accomodaties in te vinden zijn.

Als u een vakantie boekt bij Molino weet u zeker dat u helemaal tot rust zult komen. De sfeer die de molen uitstraalt is moeilijk te omschrijven. Het is een goed verborgen paradijs met spectaculaire vergezichten welke niet snel zullen vervelen. De locatie is te midden van wilde, exotische landschappen met uitzicht op Mijas Pueblo, de kust en een weids uitzicht over zee. Met het juiste weer kunt u zelfs de bergen van Marokko zien. Als er zeldzame dagen met regen zijn, kun u zich verwonderen over onze eigen natuurlijke waterval.

Het strand is op 10 minuten rijden of op een uurtje lopen. Houdt u van wat meer actie? Geen zorgen, de omgeving van Mijas staat bekend om zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Ook in de avonden kunt u kiezen voor wat meer vermaak, zo kunt u van compleet verzorgde diners genieten of van een artistieke avond inclusief vuurshow verzorgd door de eigenaren. 

Wij raden u aan een auto te huren op de luchthaven! Houdt er bij het boeken van een auto rekening mee dat u moet beschikken over een creditcard en dat er een borg op uw creditcard zal worden ingehouden. 

Afstanden (auto)


Luchthaven van Málaga  15 minuten
Málaga Centrum  20 minuten
Strand 10 minuten
Mijas Pueblo (dorp) 10 minuten  
Torremolinos 15 minuten
Fuengirola 11 minuten

 

Share our site!


Molino Amici Artium

Bernd Seidel & Patrick Gabriel

Diseminado Osunillas 25 & 26

ES-29650 Mijas Pueblo (Málaga)

ESPAÑA

 

Correo / Postanschrift / Postbox:

Bernd Seidel & Patrick Gabriel

Apartado de Correos 271

ES-29650 Mijas Pueblo / Málaga

ESPAÑA

 

ACHTUNG / ATTENTION / ATENCIÓN:

Die Mühle kann nicht über Navigationssystem gefunden werden. Bei Buchung wird eine Anfahrtsbeschreibung zugesendet.

The mill can not be found via navigation. By booking we will send you a description how you find the mill.

No se puede encontrar el molino con navegación! Con confirmación usted mandaremos una descripción como encontrar el molino. 


Festnetz / Phone / Fijo: 0034 952 48 58 72

Whats App: 0034 628 369 132